Piget giveaway

Det der projekt mindful barsel

SAMSUNG CSCJa hvordan er det lige det går med det? Ret godt – hvis jeg selv skal sige det… Meget kan man sige om Laurits’ tyranniseren af min søvn, men han har tvunget mig helt ned i gear. Det var det jeg gerne ville lære i 2014, og jeg nyder det. Bevidst har jeg ikke meldt os til nogen form for baby-aktiviteter. Vores fælles formiddagslur er simpelthen uundværlig. Energien er ikke stor, men det er helt okay egentlig. For jeg elsker at nusse rundt herhjemme i vores lille boble. Jeg er slet ikke tæt på at være træt af det! At være så langt nede i gear ville jeg aldrig have tilladt mig selv før, men nu er jeg nærmest tvunget til det, og det er enormt befriende. Det er klart, at tempoet bliver markant højere, når jeg skal i praktik til januar, men jeg håber alligevel, at jeg kan bringe noget af roen og nærværet med ind i vores dagligdag.

Så tak Laurits din lækre lille skid!

   

2 kommentarer

 • Det lyder bare som om du rigtig nyder din barsel, Henriette – så skønt 🙂 Og som du skriver i dit nyeste indlæg, så er de jo små i så kort tid, så bare NYD den sidste tid indtil januar. Bliver da en rigtig hyggelig december, i får:)
  kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henriettelund

   Jeg nyder det så meget kan du tro, og suger alt baby til mig 🙂 December skal bare bruges til max hygge! Og så er jeg nok også ved at være klar til virkeligheden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piget giveaway