En mor #1 - Esme Emma

Økologi på budget

SAMSUNG CSC

I foråret testede Villum tøj fra Bilka med stor succes, så da Laurits blev spurgt var svaret ja.  Ærlig talt har jeg ikke rigtigt købt babytøj fra Bilka, da erfaringerne fra da Villum var lille ikke er så gode. Jeg synes tøjet var ret stift, og der gik hurtigt hul i stoffet. Det har de dog fået styr på. Prisen på tøjet er steget lidt, men det synes jeg så også er ganske fair.

Laurits har prøvet futter, nattøj og bodystockings. Oplevelsen af tøjet var en helt anden end jeg husker det. Det er blevet meget blødere, mere elastisk og det holder fint til hyppig vask og tur i tørretumbleren. Eneste minus er at natdragterne er med fødder. Det bruger jeg normalt ikke til drengene, men det er jo så en smagssag.

Som skrevet i overskriften, så har Bilka valgt at deres babytøj nu er økologisk. Det er super fedt! For mange gange er prisen altså en faktor for, at jeg fravælger økologi. Jeg ville elske at kunne spise og leve mere økologisk, men det hænger ikke altid sammen med en knap så prangende økonomi. I Bilka koster en øko body nu under 50 kr, så der kan de fleste vist være med.

Har i prøvet Bilkas nye tøj?

   

6 kommentarer

 • Camilla

  En økologisk body (både langærmet og kortærmet) har fast pris på 20 kroner i Bilka, det er sgu da fantastisk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er Bilkas tøj blevet økologisk? Fedt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriettelund

  Ja det så jeg på din blog efter jeg havde udgivet 🙂 Så kunne jeg sagtens købe dem igen! Det er nemlig super blødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger rigtig meget Bilkas tøj og den body Laurits har på synes jeg faktisk er mega lækker. Så dejlig blød. Mht. til natdragterne tror jeg kun de er med fødder indtil en bestemt størrelse. Vi tester i str. 80 og der er de uden fødder i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mor #1 - Esme Emma