Laurits´første fødselsdagsfest

Da min hjerne brændte midlertidigt sammen, og flere børn.

Forleden dag kom jeg hjem efter arbejde, og jeg måtte ud med noget. Noget jeg havde tænkt på, og noget som jeg ikke helt kunne forstå. Jeg var skruk. Det sagde jeg til Jacob. Og sagde han også gerne måtte give mig en lammer. Men jeg er lidt skruk… Og det på trods af Laurits kun er et år, og først lige er begyndt at sove nogenlunde humant. Sommetider. Det er da ikke normalt???
Tror det er alle de gravide og nybagte mødre i mit Instagram og Bloglovin feed der fucker med min hjerne. For altså… Sådan en nyfødt baby er jo noget af det fineste, lækreste og søde der findes. Åh bare den duft man kan indsnuse fra små skaldede nyfødte. Jeg elsker det!

Jacob reagerede på min tilståelse med hovedrysten og vantro øjne. Og manden har ret… Vi skal ikke have flere børn lige nu. Vi skal have flere. Absolut, men det bliver ikke de næste tre år oder so. Rent pladsmæssigt kan vi ikke rigtig være flere i hytten her uden at drive hinanden ud på vanviddets rand. Og et hus koster penge. Som vi ikke har. Så jeg skal ud og have tjent lidt til fællesøkonomien inden jeg bidrager yderliger til børnetallet.
Det er også okay. Jeg må stalke lidt ekstra på de sociale medier, og så indsnuse de spædbørn jeg render på. Nå ja, og der er jo også fordele ved ens børn er ovre det første år. Der bliver mere og mere tid til at være sig selv, søvnen bliver bedre og børnene bliver sjovere. Hver periode har sin charme som de kloge siger. Men derfor klaprer mine æggestokke lidt alligevel…
   

7 kommentarer

 • Jtq

  Okay nu smider jeg lige en bombe…..
  Hvorfor ikke for en gangs skyld lytte til hjertet istedet for fornuften. Og du tænker sikkert… “Ja det kan hun sku da nemt sige…” Og ja, det kan jeg! Jeg har to små lækre tøser på henholdsvis 15 1/2 og 29 måneder – ergo godt 1 & 2 år. Der er 13 1/2 måned i mellem dem. Jeg nåede Aldrig tilbage fra barsel! Og jeg må indrømme at efter 2 1/2 år på barsel, så orker jeg heller ikke mere vasketøj, madlavning eller opvaskemaskiner der skal tømmes. Tilbage på arbejde har jeg sådan set nok at gøre – og søvnløse nætter – mad og beskidt service og tøj er bare So Much Last Year! Men jeg elsker mine tøser, deres frække smil, deres modstand mod os og hinanden og deres kys, kram og latter. Jeg ville ikke bytte det for noget – og når jeg høre min 2 årige spørge på FaceTime “kommer du hjem til mig nu mor?” Så nupper jeg gerne både opvask, tøj og madlavning når jeg kommer hjem – og ja når jeg sparker til vasketøjskurven og brækker en tå, falder fordi jeg træder på en duplolego – og opdager at jeg har været til møde en hel dag med en tandpasta eller havregrødsklat i håret… Så drømmer jeg samtidig om en lille 3’er.
  Og nej vores økonomi er heller ikke noget at råbe hurra for. Men som alt andet når det handler om børn….. Så er det bare en fase

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blondinemor

   Haha jeg er klar… Men det er manden slet ikke! Livet med små børn er hamrende kaotisk, men også hamrende givende! Heldigvis ved jeg, at der er flere babyer til mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ja, jeg er også skruk. Min kæreste er dog også ellevild ved tanken om flere børn, og tigger og beder et par gange om ugen om at ligge mine p-piller væk. Men jeg SKAL færdiggøre min uddannelse, før jeg kan give efter – for pengene skal jo komme et eller andet sted fra. Men! Jeg er SÅ fristet til bare at råbe, “JA, LAD OS GØRE DET!”

  Tror dog, at det er meget normalt, når ens mindste er begyndt at blive stor 🙂 Så savner man baby-nusse-putte-sødmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blondinemor

   Ja man gør så… Og man har glemt alt det hårde ved spædbørn 😉 Hvornår er du færdig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, det aner jeg ikke! Vi tager vist bare en af gangen og mærker efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er pt på barsel med Katrine på 3,5 måned og i denne måned fylder min dreng 2 år. Mit forslag til min mand tidligere i dag var om vi ikke sku få nogle flere børn så jeg kan forsætte med at være på barsel nogle år endnu. Svaret var nej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laurits´første fødselsdagsfest