Sommerferie eller mangel på samme

Uundværlige blogger apps

 Jeg er en slave af min Iphone, og jeg elsker apps der kan gøre livet lettere for mig. Jeg er en doven rad, som oftest ikke gider rejse mig op efter min computer, så det passer mig ret godt, at jeg kan ordne det meste fra min mobil. Nedenfor følger de apps jeg absolut ikke ville undvære i forhold til min blog. Jeg elsker selv den slags tips-indlæg, og jeg vil blive super glad, hvis i havde nogle goodies at tilføje! 

Instagram: Ja øh den er vist obligatorisk…. Instagram er en ekstra, men mere spontan og impulsiv dimension af en blog. Som jeg ser det… Derudover bruger jeg den til at tease om indlæg ovre på bloggen. Ved en del bruger Instagram til at holde sig opdateret på bloggen, og i min optik så er det projekt umulig at have en nogenlunde velbesøgt blog uden en Instagram vinkel på 🙂

Facebook pages: Den allenemmeste måde at opdatere og redigere sin Facebook side på. Om den så er i forbindelse med en blog eller måske en side om din mormors pekingeser, så er det et uundværligt værktøj. Man kan også købe promovering (altså reklame for ens side) via appen, men det bliver hurtigt noget smådyrt!

VSCOCam: Numero uno til billedbehandling. Jeg er stor fan af de lyse filtre, og det er stort set den eneste app jeg bruger til at redigere med. Eneste minus er, at den sommetider selv begynder at beskære billeder, når man vil smide dem direkte på IG.

Moldiv: Det er også en foto app, men med fokus på at lave collager. Den bruger jeg rigtig rigtig ofte. Jeg er ikke fan af piccollage, som ser lidt “billig” ud synes jeg. Moldiv er gratis, og ret nem at bruge.

Instasize: Ja som navnet antyder, så skærer den dine billeder til insta-venlig format. Fungerer dog bedst, hvis det er billeder med fx hvid eller sort baggrund, da man ellers får en dum ramme med.

Google Analytics: Jeg synes det er ret spændende (nørden taler), at følge trafikken og udviklingen på min blog. Hvor mange læser med? Hvordan kommer de ind på bloggen? Hvor klikker de videre hen? Osv osv. Henriette is watching you!

WordPress: En app jeg bruger RIGTIG meget! Her får du mange af de muligheder du har, når du skriver blogindlæg på computeren med over på mobilen. Der mangler dog nogle enkelte vigtige ting synes jeg, men man kan altid få skrevet kladde på en god ide eller et sjovt indfald. Når man er et lettere distræt menneske, så er det en god ting!

Buffer: Appen her er en måde at planlægge sine delinger af indlæg på sociale medier. Fx Facebook og Twitter. Jeg har lige downloadet den, og er ikke helt sikker på, hvad jeg synes. Men måske nogle af jer kender den?

Det er sådan de apps jeg bruger på en nogenlunde daglig basis. Håber i kunne bruge listen – måske mest for blognørder 🙂

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie eller mangel på samme