Nye skønhedsfavoritter

Måske et kamikaze projekt?

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ja nogen vil måske mene det er det jeg har lagt op til. Et sindssygt projekt. Men jeg glæder mig helt vildt! Det der skal ske er vi får drengene fra Villums stue til fødselsdag på søndag. Fra 10 – 13. Og jeg er gået all in på tema-pynt! Det var sådan en hurtig løbetur gennem fætter BR, så tema er temaer i flertal. Vi har Turtles, Cars, pirater og Minions repræsenteret! Ikke så æstetisk kønt, men Villum synes det er fedt!

Jeg ville have haft hele stuen hjemme, men jeg måtte give Jacob ret i det trods alt ikke kunne lade sig gøre på vores 80 kvadratmeter. Men en fest skulle han altså have synes moren! Og hallo… Hvis jeg kan håndtere en stue fuld af 3-årige kan jeg også styre en håndfuld 5-årige drenge og Laurits. Satser jeg på… Aldrig i livet om jeg ville til at sortere i hvem der skal med. Det er hele baduljen eller ingenting.

I morgen er det i børnehaven Villumsen skal fejres og det bliver med Minions cupcakes. Formene er bestilt fra Kina, så jeg er lidt spændt på om de springer i luften i ovnen eller noget. Jeg håber det ikke… Ellers må det blive Minions kaos version. Når vi er kommet igennem søndag skal i få fuld rapport!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye skønhedsfavoritter