Efterårsønsker til hverdagsgarderoben

Vild weekend og en barnepige

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg var til polterabend igår og sikke en dag! Vi startede kl 7 lørdag morgen og trods jeg flere gange var ved at gå i brædderne, så var jeg først hjemme kl. 01. Der var jeg dælme også træt! Men dagen var fantastisk! Fyldt op med søde piger, grin så maven krampede og dans til kjolen klæbede til kroppen. Nøj hvor var jeg træt i dag, men sådan at blive luftet for alvor var det hele værd. 

Og så har jeg da slet ikke fortalt vi har fundet og hyret en barnepige! Hun var her og møde os i torsdags og hun virker bare skide sød. Det synes drengene heldigvis også. Nøj jeg følte mig voksen, da jeg sad der og snakkede med hende. Føler mig jo nærmest som en arbejdsgiver nu 😉

Vi har snakket om at få en sød ung pige til at hjælpe os lidt i det daglige længe, men jeg vidste ikke lige hvordan og hvorledes. Jeg ville nemlig ikke finde en via et jobopslag eller noget. Det skulle være en pige jeg vidste lidt om. Så jeg endte med at ligge en efterlysning ind på mit arbejdes intra og søreme om en af mine kollegaer ikke havde en datter der havde lyst. Perfekt! Så har jeg lidt føling med hvem der skal passe på mit guld 🙂 Hun skal hente dem første gang i den kommende uge og så håber jeg drengene er ordentlige ved hende!

Nu vil jeg drikke et sidste glas cola, gå i seng og håbe min krop er mere nådig ved mig i morgen!

   

2 kommentarer

 • herligt; så er der flere af den slags aftner i vente – lyder festligt. Og dejligt, hun virker sød – at være barnepige var altså et enormt hyggeligt fritidsjob at have sig. Passede to unger på 2 og 5 år, hver 14. dag, når forældrende skulle i bio eller til forældremøder i børnehaveklassen – det var sgu noget federe, end de andre 8. klasser, som sad ved kassen i Fakta 😉
  lækker kjole i øvrigt. hvor er den fra, og i hvordan er den i størrelsen/længden?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan være så hyggeligt 🙂 Håber bare mine unger er til at styre!

   Det er en gammel sag fra Soaked in luxury. Men mit absolut bedste køb til dato! Den fungerer altid 🙂 Det er en Small og siden den passer mig i længden, så må den være bette i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsønsker til hverdagsgarderoben