Få 100 kr til mærkevarer

DIY med børn #3

DIY med børn

I dag brainstormede jeg lidt over DIY projekter, da jeg skulle producere noget pynt til en pyjamasfest – og det første der sprang mig i hovedet var guirlander! Jeg elsker guirlander, eller ranker, men de koster jo alligevel lidt, hvis man skal betale sig fra dem. Så jeg besluttede mig for at lave dem selv!

Til projektet skal du bruge:

Filt

Snor eller garn

En limpistol

Jeg kastede mig ud i to versioner – en med blomster og en med flag. Jeg klippede blomster ud af filten og stak en nål igennem med garn. Jeg brugte garn fordi snor filtrer så skrækkeligt. På den ene side af blomsten gav jeg den en klat lim mod garnet, så de blev siddende pænt på garnet, når de hænges op. Meget simpelt! Børnene tegnede selv blomsterne på filten og klippede dem ud. Så styrede jeg limpistolen med hård hånd.

Til flagranken klippede vi trekanter, som blev vippet over snoren og fastgjort med en klat lim. Meget meget simpelt, men rigtig fint. Igen klippede ungerne og jeg limede. Ingen af rankerne er på nogen måde symmetriske eller ens, men det er en del af charmen, når man laver DIY med børn. Jeg har overvejet at lave nogle til Laurits’ værelse i blå nuancer. Det kunne være rigtigt fint til den blå seng der er under levering.

Jeg har efterhånden lært, at man skal pakke sine egne forventinger lidt væk, og sænke barren, når man laver kreative aktiviteter med ungerne. Det er meget hyggeligere, hvis man ikke skal sidde og rette. Børnene der hjalp mig var 6-7 år og de synes det var top hyggeligt. Man får virkelig nogle gode snakke når man sidder og nørkler. Her op til højtiden er det jo oplagt at lave ranker i julefarver og spise pebernødder, mens sneen (måske) daler ned. God fornøjelse 🙂

Der er mere inspiration til DIY med børn her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 100 kr til mærkevarer