Status på juleferien

Bryllupsgæst på budget

picmonkey-collage
Reklame

Kjole fra Y.A.S // Blomstret Kjole // Blå Kjole // Paillet Kjole // Rød Kjole // Velour Kjole

Jeg har ventet på udsalget gik i gang, for jeg skal have mig en ny kjole. Jeg skal nemlig til bryllup om små tre uger og så skal man dælme dulles op. Det er så sjældent jeg for alvor er til fest, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået en ny smuk kjole.

Jeg ville elske at rocke i en lækker Stine Goya kreation, men det er budgettet altså bare ikke til. Heldigvis har Nelly og Asos en masse budget-venlige flotte alternativer. Jeg har bestilt den lyserøde boheme sag fra Y.A.S hjem. Så håber jeg den sidder ordentligt.. Når man kun er 160 cm højt er det ikke altid lige nemt at ramme rigtigt med længden! Kjolen er i øvrigt sat ned til 299 kr. Jeg tænker at sætte den sammen med et par helt enkle nude eller sorte stilletter. Ved ikke om det sorte bliver for hårdt mod det lyserøde?  Hvis ikke kjolen her passer bestiller jeg den blå hjem tror jeg 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på juleferien