Nytår i kaos-hytten

Den første dag i børnehave

9f105679-139d-4dab-9622-89cd1453fed2

Så kom den. Dagen der længe har givet mig både sommerfugle i maven, bekymringsrynker og våde øjne ind i mellem. Dagen hvor Laurits skulle starte i børnehave.

Sammen med Villum begav vi os afsted til at kunne nå formiddagsmaden. Villum var meget meget spændt på Laurits’ vegne, mens Laurits tog det nye med ophøjet ro. Det gør han som regel. Villum gik med ind og vinkede til Laurits, hvorefter han selv smuttede op i hans afdeling.

Jeg blev, mens Laurits fik indtaget lidt formiddagsmad, men hurtigt begyndte jeg at føle mig overflødig. Børnehaven har en imponerende samling af biler, så Laurits var i sit es. Efter lidt tid besluttede jeg mig for at gå hjem i et par timer og den var Laurits med på. Jeg fik en kæmpe krammer (han er begyndt at sige “kraaaam” – så sødt) og så smuttede jeg.

Jeg havde frygtet det skulle være med en knude i maven jeg gik, men det forløb ganske roligt. Jeg så lidt fjernsyn og så tullede jeg tilbage til børnehaven igen. Meget spændt på hvordan det hele var gået.

Laurits havde været SÅ sej. Som forventet forstod de ikke ret meget af det han sagde, men han ville meget gerne “snakke” og være med. Han er suveræn med fagter og kropssprog, så det havde fungeret det hele. Det var rart at høre. I morgen skal jeg på arbejde, så der tager Jacob indkøringen. Nu skal Laurits og jeg have en lur efter en ret ny og spændende formiddag <3

b1f2482d-c72c-4581-8989-da7e4091d1d7

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i kaos-hytten