Den første dag i børnehave

En privat 6-årig

img_0373

Jeg har aldrig tænkt en masse tanker om det med at “udstille” mine børn på bloggen. Jeg har taget en beslutning om at det ikke kunne skade, fordi det er gjort i kærlighed. Selv når jeg har kaldt mine børn møgunger. Jeg håber de arver deres mors humor! Men jeg har ikke set noget galt med at de er en stor del af bloggen. Min blog kan vel med rette kaldes en mommyblog og sådan en fungerer bare bedst med børn.

Nu har Villum så selv sagt fra. Altså ikke i forhold til at være på bloggen – tror ikke han aner den findes, men sådan i forhold til at få taget billeder. Det gider han ikke mere. Han tabte i mandags sin første rokketand og det ville forældrene selvfølgelig straks forevige. Det gad Villum ikke. Efter lang tids overtalelse fik jeg lov til at tage et billede i går, men han var ikke meget for det.

Det må jeg så respektere. Lige meget hvor meget jeg har lyst til at vise hvor cute og lækker han er. Så fremover vil der ikke være headshots af Villum på bloggen. Jeg vil stadigt fortælle om ham osv., men sådan direkte billeder kommer der ikke. Selv en knap 6-årig skal have privatlivet respekteret!

 

   

2 kommentarer

 • Alvin vil faktisk heller ikke fotografers. Og så er han ekstremt blufærdig, så skal tænke over hvad jeg poster….
  men – jeg har som udgangspunkt de samme tanker som dig. Med kærlighed kommer man langt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Lund

   Ja man gør 🙂 Og lur mig om ikke vores børn kan se det skægge i det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første dag i børnehave