-25% hos Ellos

Amerikanske tilstande

img_0818

Da jeg var barn var engelsk noget vi lærte i 5. klasse – nu om dage er det åbenbart noget man kan som 5-årig! Villum er gået fuldstændig amok i engelsk (amerikansk) og uden pjat, så tror jeg han snakker 50% dansk og 50% engelsk. Det er vanvittigt.

Som da vi var ude at handle i går og han “would like some icecream”. Eller når Laurits larmer og det er “to much”. Han kan de vildeste gloser på engelsk og æren tilfalder ene og alene youtube. Skræmmende eller imponerende…

Han ser noget der hedder “Ryans toy review” på youtube. Noget om en 5-årig dreng der tester legetøj og slik og generelt lever det fede liv. Jeg gætter på hans mor og far griner hele vejen ned i banken. Villum er fuldstændig opslugt af det – grænsende til at matche min besættelse af SKAM, hvilket ikke siger så lidt. Nyeste program han ser på youtube er samme koncept med at teste legetøj, men bare udført af to voksne asiatiske kvinder der konsekvent taler i falset. Det er hjernedødt frygteligt at høre på, men barnet elsker det selvfølgelig.

Med hans veludviklede flair for sprog kan jeg kun forestille mig han bliver udenrigskorrespondent. Måske en ny Ulla Therkelsen eller Poul Erik Skammelsen? Eller også bliver han youtube-stjerne. Det er der sgu nok også flere penge i…

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-25% hos Ellos