Januar din skid...

Det søde børnehaveliv

img_0394

Jeg har set en del igennem mine år i institutioner… Jeg har set børn smurt ind i mudder til ugenkendelighed. Jeg har set forældre have tårer i øjnene over tanken om den rengøring af børn og tøj der ventede. Jeg troede jeg havde set det værste scenarie en mudderpøl kan skabe. Indtil i dag. Jacob ringede til mig næsten i panik fordi han netop havde hentet Laurits i en mudderpøl og på ingen måde vidste hvor han skulle starte eller slutte i rengøringen. “Ja ja…”, tænkte jeg. “Hvor slemt kan det være.” Jeg blev klogere.

Da jeg kom hjem ventede mig et syn af en anden verden. Laurits har ikke kun leget i mudder. Han har svømmet i det. Der var ikke en eneste del af flyverdragten der ikke var dækket af et tykt lag mudder. Hue og vanter var smurt ind. Trøjen og bukserne var fulde sf mudder. Selv underbukserne var dækket. Jeg var for en sjælden gangs skyld tom for ord.

Billedet ovenfor viser slet ikke hvor slemt det var. Det var vanvittigt. Men Laurits har uden tvivl haft en fantastisk tur på legepladsen. Generelt er det frie børnehaveliv lige Laurits. Og så må moren jo bare vaske det skiftetøj der troligt følger med!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar din skid...