Det søde børnehaveliv

Børn og godhed

img_0828

Jeg har lige sat gang i et nyt projekt med mine skolebørn. Altså dem jeg låner når jeg er på arbejde! De skal til at gøre gode gerninger. Det i sig selv er altid en god ting, men det bliver endnu bedre, når der pr god gerning bliver doneret 25 kr til Danmarks Indsamlingen. Børn i dagens Danmark er jo (for de flestes vedkommende) skide priviligerede. Og når man er det, så har man et ansvar for at hjælpe dem der ikke er så heldige. Det mener jeg i hvert fald. Og faktisk så er børn som hovedregel super entusiastiske omkring det at kunne hjælpe. I efteråret samlede vi ind til knæk cancer og jeg siger jer børnene var top motiverede! De lagde så meget tid og kræfter i det projekt at man altså ikke kunne blive andet end rørt.

Alle kan bidrage til Danmarks Indsamlingen. Man printer bare et godhedsbevis på biblio.dk, udfylder det med den gode gerning man har udført og afleverer det på biblioteket. Man må lave alle de gode gerninger man vil og jeg forestiller mig der snildt kunne gå sport i det ude i de små hjem 🙂 Jeg har valgt at presse godheds-citronen ekstra meget og har sagt til mine børn, at de skal gøre den gode gerning for en klassekammerat. Det er fordi jeg er sådan en pædagogtype der elsker solidaritet og sammenhold, men gerningen kan altså også være at gå ud med skraldet, lufte hunden eller rydde af bordet. Intet er for stort eller for småt! Jeg håber i er blevet inspireret til også at gøre verden til et bare lidt bedre sted 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det søde børnehaveliv