Børn og godhed

Ørebarn vol. 3

05bd75ba-0971-491e-8c1f-b73410c1cbc7

Så er den gal igen. Laurits var ved ørelægen i går og som jeg luftede på Instagram var dommen ikke god. Drænet på højre øre er faldet ud og hørelsen på det øre er derfor stort set væk. For helvede… Stakkels stakkels Laurits… Det er skruen uden ende. Det er da ikke mærkeligt det sprog ikke fungerer for ham.

Så i næste uge skal han have dræn lagt igen igen. Tredje gang i fuld narkose på et år. Det er altså ikke for sjov. At have et ørebarn trækker tænder ud kan jeg godt afsløre. Gudskelov er det da noget de vokser fra, men lige nu er det op ad bakke.

Mærkeligt nok gav det mig en ro at drænet er væk. Jeg havde det nemlig på fornemmelsen. Selvom han først skulle have tjekket dræn igen til sommer lyttede jeg gudskelov til min mor-mavefornemmelse. Og den skal man ikke kimse af. Sproget stod ret stille igen og de ord han har kunnet sige før synes jeg blev mere uklare. Plus hans nattesøvn har været helt horribel. Så havde jeg ikke lært det før er den helt hundrede nu. LYT ALTID TIL INTUITIONEN, når det gælder dine børn!

Laurits har heldigvis været ganske cool omkring alt det her ørehalløj, så jeg er sikker på det nok skal gå fint med endnu en gang dræn. Så håber vi de bliver der lidt længere denne gang…

   

6 kommentarer

 • Pyh det er altså så hårdt! Lucas har også lige fået lagt nye dræn i efteråret. Begge de andre var røget ud, fyldt med væske på begge ører. Det samme med lillesøsteren, der fik lagt dræn i december. Hurra for ørelæger! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stakkels Laurits 🙁
  Enig i det med intuitionen, den er der for at vi skal lytte til den..

  Min søn har også dræn, og vores ørelæge talte om at der var to typer dræn, den alm og så en anden som man brugte når den alm. faldt ud af flere omgange. Jeg mener det var noget med noget alluminium eller lign? Ved ikke om i har prøvet det, men hvis ikke, er det måske forsøget værd, så han ikke skal i narkose igen og igen..

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Lund

   Det skal vi nemlig 🙂 Ja det hedder t-dræn, men det er lidt mere omfattende, så den skyder vi lige lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha – det er godt nok lidt af en omgang han er igennem med de dræn. Enig i det med intuitionen. Den skal man altid lytte til. Håber drænet holder lidt længere denne gang. KH Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og godhed