Gandhi i børnehavestørrelse

1,2,3 fri leg!

img_0567

Reklame

Kender i det med, at man ryster fortvivlet på hovedet over nutidens børn der sidder med hovedet begravet i iPad’en eller fjernsynet istedet for at lege? Det gør jeg. For sådan noget mekanisk legetøj havde vi ikke i min barndom (surprise) Der var fjernsyn for dig kl. 18 og Snurre Snup’s Søndagsklub om søndagen – thats it! Derudover måtte vi selv lege – ellers kede os.

Jeg er ikke hellig. Mine drenge får også lov til at se alt for meget iPad. Når jeg lander på matriklen mellem kl. 15.30 og 16.30 i hverdagen, så må jeg indrømme det passer mig udemærket ungerne er underholdt. Og min hjerne er slet ikke gearet til at skulle finde på eller deltage i en leg. Sørgeligt, men sandt…

Derfor er jeg ret vild med de nye play-kort fra name it. I forbindelse med de sender nye forårsvarer på gaden, så har de lavet kort med en masse forskellige ideer til lege. Man kan få kortene i butikken (find din nærmeste butik her) og hver uge er der nye kort eller legetøj at få.

Udover opfordring til leg har name it lavet en masse nyt fint forårstøj. Som altid både budgetvenligt og i god kvalitet. Opfordringen her fra lyder til at komme ud i foråret og unplug & play! Vi vil i hvert fald øve os 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gandhi i børnehavestørrelse