Verdens mest stædige unge

Uheld i hjemmet

img_0316

Ulykker i hjemmet har der været nogle stykker af i weekenden… Jeg elsker at sove med mine børn. Siden Villum var helt lille har jeg altid sovet lur med et barn. Derfor har drengene heller aldrig sovet i barnevogn udenfor – det er simpelthen alt for hyggeligt at putte sammen.

Jeg har også altid elsket at sove tæt med Laurits – indtil nu. Han har forvandlet sig til en Ninja om natten. En skide irriterende hårdsparkende skalle-nikkende Ninja. Hvilket i går morges resulterede i et blodsprængt øje til mig. Jeg vågner med ondt i hovedet når jeg deler seng med Laurits fordi han insisterer på vi skal dele hovedpude. Hvilket egentlig  betyder mit hoved er hans hovedpude. “Kraaam” siger han i søvne og det er super sødt. Men det er en lidt voldsom kærlighed han udøver og jeg er radbrækket.

Udover min øjenskade har jeg også brændt foden. Vi har sådan et lille klap ud strygebræt fra IKEA. Ret upraktisk at sidde på gulvet og stryge kan jeg fortælle. Villum havde fået en pruttepude i dag og han var meget optaget af at fortælle mig om det. Og jeg lyttede så meget jeg kom til at stryge min ene fod. Av for fanden! Meget mærkeligt og dumt…

Gudskelov det er mandag i morgen, så jeg kan komme på arbejde og i sikkerhed!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest stædige unge