Uheld i hjemmet

Tredive og tanker

img_0663

I dag fylder jeg 30 år. Gisp! Ej faktisk har det ikke gjort ondt. Endnu… Jacob skulle tidligt på job, så drengene vækkede mig kl. 7. Villum med sang og gaver – Laurits’ bidrag til festen var en lorteble. Men så er vi ligesom i gang! Jeg tror Villum har været mest spændt på min fødselsdag og han har været helt elektrisk pga en eller anden hemmelighed. Den hemmelighed var så det sødeste håndskrevne kort. Han er altså usædvanligt klog og begavet det barn siger jeg jer. Til kortet hørte en stelton kande og en lækker hoodie, så trods den tidlige vækning var jeg et styk glad mor.

Dagen i dag skal foregå stille og roligt. Jeg er faktisk ikke typen der gider holde og forberede den store fest. Plus jeg lige har fyret over en million af i sidste måned, så jeg nøjes med hjemlig hygge. Og det er også helt okay! Villum fik lov at bestemme aftensmaden skal være fra MacDonalds og bedre måde er der vel ikke at fejre et skarpt hjørne på 😉

Måske har i bemærket bloggen har været stille. Måske ikke, men jeg havde lige brug for en pause. Og siden bloggen kun er for sjov, så er det den der må skæres fra, når den virkelige verden har fart på. Men i dag havde jeg lige lyst til at sige Hej 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uheld i hjemmet