Manglende udlængsel

Stakkels barn nr 2

13915b5a-2ab4-43ac-821b-cf2ba4662297

Der er både fordele og ulemper ved at være barn nummer 2. Af fordele kan nævnes man ikke altid bliver holdt øje med, man kan slippe afsted ved at være den lille og man er ikke prøveklud for nybagte forældre. Af ulemper kan nævnes ens fødselsdag bliver glemt.

Igår aftes lå jeg og ikke kunne sove – og pludselig slog det mig. Guuuud Laurits har fødselsdag på søndag. Jeg havde fuldstændig svedt det ud. Mage til dårlig forælder! Til mit forsvar skal vi først holde fest for ham d. 11, men alligevel. Not good…

Heldigvis er Laurits overhovedet ikke vidende om han snart har fødselsdag og spørger man ham, hvad han ønsker sig er svaret “kage og is”. Så jeg kan nå at blive fødselsdag klar endnu. I går blev han i øvrigt kattekonge i børnehaven og selvom han er barn nummer to, så blev der heppet til den store guldmedalje!

Sig jeg ikke er den eneste der kan glemme sit barns fødselsdag?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manglende udlængsel