Stakkels barn nr 2

Smukke (og billige) forårssko

Forårssko, asos

Reklamlinks

Jeg sukker efter foråret. Sådan virkeligt dybt. Jeg synes den her vinter har varet for evigt. Ikke fordi den har været specielt kold – bare trist, mørk og våd. Min solskinskonto er i bund og den skal meget meget snart tankes op. Men nu hvor vi er gået ind i marts må foråret være lige om hjørnet!

Jeg har fundet de fedeste forårssko fra Asos. Lyserøde, blomstrede og med plateau sål. Plateau sålen er nemlig tilbage igen – til glæde for os knap så høje mennesker. Højden er knap så voldsom, som da vi rendte rundt i Buffalo støvler og det er nok meget godt. Jeg forvred i hvert fald ofte min ankel på den konto. De her sko er super rare at gå i og så koster de kun 220 kr. Asos bugner med lækre varer pt. og udover skoene har jeg købt  yndlingsstrømperne fra Nike i matchende forårsfarver. Om ikke andet er mine fødder gået i forårsmode!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stakkels barn nr 2