Smukke (og billige) forårssko

06c523fd-1356-474d-9b6e-a89933a96c7d

For 3 år siden, lige nøjagtigt i dag, havde jeg en lang – dog helt fantastisk fødsel. Kl. 20.27 i aften er det 3 år siden jeg for første gang fik Laurits i favnen. Det er ikke til at forstå, for faktisk føles det som om han altid har været her. Laurits er typen der går ind i folk med træsko på og stjæler end hjerte fra første møde. Han er drøn charmerende og har det skønneste glimt i øjet.

Jeg kunne skrive stolpe og stolpe ned om hvor lækker en unge Laurits er, men det ved han heldigvis godt selv 😉 Laurits’ er en af de mest selvværdsfyldte mennesker jeg kender og jeg elsker ham for det!

Bedsteforældrene har været her i dag og ellers er dagen blevet brugt på hygge. Jeg har ikke været helt på dupperne, så vi har nydt søndagen indendøre. Han fik en ordenlig omgang biler og en garage i gave, så fødselaren har været rigeligt underholdt. Han er begyndt at lege sådan nogle rollelege med sig selv og bilerne og det lyder bare så sødt. “Oooop og neeed”. “Ja ja Hej Hej”. Det er hyggeligt at kigge på 🙂 Håber i også har haft en god søndag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke (og billige) forårssko