Det virkelige liv kalder

I dag tikkede en mail ind i min E-boks. Den var fra kommunen og i den der stod der jeg nu skulle skrive mit barn op til skole. Bum. Første barn skal sendes i skole til sommer. Ret vildt og for at bruge Instagram hashtagget #stoptiden – så, ja. For høvlan hvor blev den lige af??

Jeg ved det ikke, men summasummarum er Villum skal starte i skole d. 10/8. Jeg er spændt, positiv og liiidt nervøs. Jeg er ganske sikker på han er skoleklar. Især fagligt er han top tunet. Han er (uden at blære mig) ret klog og han craver lærdom. Der er ikke noget der.

Der min nervøsitet ligger er omkring hans generthed. Han har taget kvantespring siden han startede som en lille forsagt mus i børnehaven – til han nu kører med klatten sammen med vennerne. Der er sket rigtig meget. Men tager du ham ud af hans comfort zone og tilsætter nogle fremmede mennesker til ligningen, så lukker han i. Han siger ingenting – på en god dag svarer han kort hvis han bliver spurgt. Er jeg tilstede, så vil han helst gemme sig bag mig. Det er i øvrigt en af grundende til Villum ikke skal gå på den skole jeg arbejder på. Det ville ikke blive godt…

Han er ikke god til nye mennesker og nye ting. Ikke i starten i hvert fald. Men altså… Sådan nogle typer har de vel haft før 😉 Og Villum er heldigvis rigtig god til at komme og fortælle mig om de ting han kæmper lidt med. Så vi må tage det stille og roligt. Løse tingene som vi kommer til.

I weekenden fik vi købt skoletaske. Vi fandt nemlig en af sidste års modeller til -50%. Villum synes den var sej og mors budget var tilfreds. Så er vi så langt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg