Det virkelige liv kalder

WTF gør vi med klimaet

Sponsoreret

Tænker i nogensinde på det der klima? Og fremtiden? Jeg må indrømme jeg ikke gør det sådan helt vildt meget, men alligevel rumsterer det et eller andet sted. For der sker et eller andet med klimaet. Når vi har Indian summer i oktober og vinter i april, så kan man alligevel ikke lade være med at bekymre sig lidt. For det er vel ikke helt naturligt?

Det der med miljøet og klimaet kan ofte være lidt skræmmende, lidt højtravende og ret uforståeligt at forholde sig til, men med seks nye (skide morsomme) videoer er der en lidt mere forståelig måde at blive oplyst på.

Det første afsnit i føljetonen (som jeg har sat ind her ovenfor) handler om Magnus Milang (det morsomme menneske) som sætter i gang med at undersøge hvor slemt det egentlig står til med det der klima. For alt det ballade det sådan skaber er altså begyndt at irritere ham lidt i hans dagligdag. Videoerne er informative, men samtidigt virkelig sjove. Video 2 findes ved at klikke her og i kan klikke her for video 3.

Det er SE Energi og Klima der står bag kampagnen og i kan læse meget mere om det hele her. Bliv klogere på miljøet og hør blandt andet hvorfor Leonardo Dicaprio er miljøets Dalai Lama. God fornøjelse 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det virkelige liv kalder