WTF gør vi med klimaet

Lidt her fra

fab06a96-731b-4a55-8f1a-d2b2969a3f83
Her går det godt! Meget godt og tiden flyver afsted. Det har bloggen lidt noget så grusomt under. Og inspirationen til at finde på nyt her på domænet har været manglende. Så for ikke at dræbe min bloglyst helt, så har jeg valgt at lade lysten styre. Skrive hvad jeg vil når jeg vil – og ikke en dyt mere end det.

Men lad mig fortælle lidt om hvad der sker for tiden. Vi fik i går nøglerne til vores hus. Endelig! Vores første helt eget hus. Det er stort! Vi er så glade og er straks gået i gang med at gøre klar. Male, gøre rent og al den slags. I løbet af næste uge rykker vi rigtigt ind og jeg skal juble hele vejen ud af vores lille rækkehus, som vi for længst er vokset ud af.

Drengene har det også godt. Laurits er faldet rigtig godt til i børnehaven og efter hans tredje omgang dræn rykker han sprogmæssigt. Langsomt, men sikkert. Han kommer til at skulle have talepædagog på, men han skal nok lære det han skal. Han har fået en veninde i børnehaven, som han er helt ekset over. Deres madpakker skal stå ved siden af hinanden og de lyser op ved synet af hinanden. Så sødt!

Villum rykker sig mere og mere henimod at blive en rigtig skoledreng. Vi har været på besøg på hans kommende skole og det virkede rigtig lovende. Han har været ude at få skoletaske og er efterhånden ret klar til skolen.

Så her går det godt. Og nu er det forår <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF gør vi med klimaet