Lidt her fra

Velkommen her

Processed with MOLDIV

Måske er det sådan en jysk ting det der med at eje fast ejendom. At det er ret vigtigt og et mål for mange unge mennesker (familier) at komme til at have fod i eget hus. Jeg tror lidt det er noget vi herovre på halvøen går ekstra meget op i og for Jacob og jeg har det da også været noget vi længtes efter. Det der med at have eget hus. Og jeg må sige jeg ikke er skuffet nu, hvor jeg har gældsat mig i fast ejendom for de næste 30 år.

Det føles ret godt at kunne sige: “Velkommen her” i ens helt eget hus. Det er helt specielt og fedt at vide murstene er ens egne (og bankens lidt) Det er vildt at kunne skridte rundt på matriklen og vide det her – det er kun vores. Det er jeg ret vild med. Da vi boede i lejlighed var vi ikke sådan nogle der gik op i indretning, rengøring, have osv. Altså vi levede ikke som svin, men vi var aldrig sådan ømme over vores hjem. Det er vi så nu.

Min kære mand har vist sig rent faktisk at have handy gener og jeg kan se han nyder det som en gal, når han skruer lidt her, borer lidt der og fræser rundt med græsslåmaskinen. Jeg selv har rent faktisk fundet en glæde, lille godtnok men stadig, ved at gøre rent og holde pænt. For det er jo vores eget og vi er ret stolte over at være kommet hertil.

Så selvom regningerne vælter ind og gigantiske lånesummer skal optages, så er det det hele værd. Vores helt egen 70’er hytte <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt her fra