Velkommen her

Mine forårskøb

Processed with MOLDIV
Reklamelinks

Nederdel // Shorts // Sandaler // T-shirt // Nature Footwear // T-shirt

Selvom det stadig er tisse koldt derude og blæsten er mere gavmild med sin tilstedeværelse end solen, så har jeg altså forårsshoppet. Jeg synes jeg trængte! Det gør man vel altid…. Det bedste køb er uden tvivl mine sko fra Nature Footwear. De deler vandene – nogle synes de er hamrende grimme, mens andre synes de er for fede. Jeg elsker dem og det gør mine fødder også. De er pricy, men alle pengene værd!

Derudover er jeg gået all in på 90’er vibes dette forår. Farvede t-shirts’s og lyse cowboy nederdele tilsat scrunchies. Platformskoene har jeg også taget til mig igen. Tænk ting man havde dømt ude får en stor plads i ens hjerte igen! Dog kan jeg garantere i aldrig får mig at se i Buffalo støvler igen. Jeg sværger!!! Sandalerne her ønsker jeg mig dog og et par platform sneakers har jeg købt. Modeslave?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen her