Mine forårskøb

En bloggers død?

img_1055

Jeg går og grubler i øjeblikket. Over hvad der skal ske med min “blog-karriere”. Engang var mit mål bloggen skulle blive sådan rigtig stor. Det er det ikke længere. Jeg har accepteret jeg ikke har tiden at lægge i det, at jeg er for langt fra begivenhedernes og netværkets centrum i hovedstaden og jeg åbenbart ikke er differentieret nok fra hvad der ellers er af blogs derude. Det er også okay har jeg fundet ud af.

Jeg står lidt ved en blog-mæssig milepæl. Skal jeg fortsætte eller skal bloggen dø? Både og tænker jeg lige nu. Jeg har altid elsket at skrive og dele. Det gør jeg sådan set stadigvæk, men hånden på hjertet har glæden og skrivelysten fået lov til at forsvinde mellem urealistiske  ambitioner og for megen fokus på tørre tal. Det er ærgeligt.

Jeg grubler som sagt som en gal og overlever min indre blogger, så skal der ske noget nyt for at komme videre. Mine børn er blevet ældre, de kan ikke gå i pænt douchet tøj længere og jeg er ikke studerende, men hårdtarbejdende pædagog. Så bloggen ville evt genfødes som noget nyt, hvor skrivelysten og MIG er i fokus. Men lige nu tænker jeg bare videre.

   

8 kommentarer

 • Louise R

  Jeg nyder dine indlæg 🙂 Elsker at det handler om lidt af det hele. Jeg er selv arbejdene og mor til to og det at få familielivet til at gå op i en højere enhed er en kunst. Og jeg elsker de guldkorn du deler med os som kommer ud af Villums mund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Lund

   Det er dejligt at høre 🙂 Haha der er også rigeligt at tage af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg krydser mine fingre for at du finder lysten og pladsen i hverdagen til din skønne blog. Det er så hyggeligt at følge med i jeres hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh jeg håber sådan, at du bliver ved med at blogge. Jeg nyder at læse med, netop fordi din blog viser livet hos en helt almindelig kvinde, og du skriver på måde det får mig til at blive træt af at indlæggene ikke bare bliver ved 🙂 Jeg synes det er rart at læse om job, børn, hus, osv. og ikke om bloggerevents, rød løber og cafebesøg flere gange om dagen. Det andet er da helt sikkert også fedt, men du skiller dig ud for mig, fordi du skriver om en verden, der er nemmere for mig at sætte mig ind i. Og så elsker jeg at læse med om din drenge skøre og sjove påfund:-) jeg håber, du bliver ved med at skrive i lang tid. Jeg bliver i hvert fald som læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine forårskøb