En bloggers død?

#crazyplantlady

img_0937

Først: Tak for alle jeres søde beskeder i forbindelse med den måske døde blogger. Øj det varmede og gav mig en tro på min plads i blogland stadig findes. Den skal bare lige lokaliseres af undertegnede igen. Og jeg har tænkt mig at gå i gang med det projekt, så jeg har givet den halvvejs døde blogger kunstigt åndedræt.

Og i dag havde jeg lige lyst til at tjekke ind igen. Jer der følger mig på Instagram har måske lagt mærke til der er vakt en #crazyplantlady i mig? Jeg har simpelthen fundet glæden i det grønne. Vores nye have er et sammensurium af årtiers blomster og planter i én skøn forvirring og jeg elsker at vandre rundt derude med vandkanden. Så nipser jeg lidt her og klipper lidt der. Jeg ved ikke helt hvad jeg har gang i altid, men jeg researcher en del på diverse have-sites, så jeg regner med at blive den rene Søren Ryge.

Udover haven er jeg godt i gang med at fylde huset op med planter. Jeg har det meget sjovt med at se hvad jeg rent faktisk kan få til at gro. Jeg har intet mindre end tre forskellige arrangementer med avocadosten i gang. Jeg VIL have et avocadotræ. Og så har jeg sået. appelsinkerner. Mere om resultatet af de projekter senere…

Jeg havde også en masse flotte spirer der var klar til at komme ud i haven, men så kom Laurits forbi. Den skid… Og hev dem allesammen op af deres lune rede. Hvorefter han smed dem rundt i stuen. En plantemassakre. Jeg skal have hentet nogle rammer til højbede og så prøver vi lige igen udenfor. Måske med et elektrisk hegn omkring til at holde møgunger væk…

Men det er altså hyggeligt sådan at forsøge at gro nogle grønne fingre!

e51433ac-3ab6-463b-9b07-e06aaa407066

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bloggers død?