#crazyplantlady

Overskudsmenneske med ømme fødder

2bc763ac-e06c-4e31-9181-845eead10d13
Jeg sidder, i skrivende stund, i lænestolen med fødderne godt smækket op. Fødderne summer og jeg lugter lidt af sved. Jeg har været i gang siden kl 7 og er godt gammeldags brugt. Det er hårdt at være overskudsmenneske skulle jeg hilse at sige! Typen der huser to dejlige komsammener for venner henover et døgn og indimellem lige smutter til fodboldstævne med et barn.

Om jeg begriber hvordan de klarer det de der overskudsmødre jeg ser på de sociale medier. Dem der lige banker spontane middagsaftaler op, mens de arrangere at tage legeaftaler med hjem og samtidigt bager glimmerbefængte cupcakes.

I dag har vi ikke fået glimmercupcakes eller hjemmelavet saft. Vi har fået pizza fra den lokale, sodavand og kage. Kombineret med kongespil i haven, leg på gyngen (indtil den faldt ned) og kravlende børn i bedene. Det har været fantastisk!

Jeg er mørbanket, men vi har fået sol på næsen og trænet lattermusklerne noget så eftertrykkeligt. Og i aften skal jeg se melodunde. Jeg klager ikke! God lørdag derude 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#crazyplantlady