Projekt avocadotræ

Bryllupsgæst på budget og brølere

Bryllupsgæst på budget
Reklamelinks

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. 

Tilbage i december lavede jeg faktisk et indlæg meget lignende det her. I januar var jeg nemlig til årets første bryllup og i juli venter endnu to. Jeg tror de fleste elsker bryllupper – jeg gør i hvert fald. Så er det ret luksus med hele tre styk på ‘et år. Til vinterbrylluppet købte jeg faktisk en ny kjole, men på SELVE dagen skete der det der ikke måtte ske! Kjolen skulle lige glattes og da der på vaskeseddelen var afbilledet et strygejern gik jeg i krig med sådan et. Men krise!!! Knap havde jernet rørt kjolen før det sagde sviiisj og et kæmpe hul smeltede ned i hele kjolen  foran. Den var til intet andet end at smide ud. Heldigvis havde jeg en plan b hængende i skabet, men rimeligt bittert alligevel. Den fejl laver jeg ikke igen!!!

Jeg er mest hooked på kjole nr 3 ovenfor – evt med en silketop under. Og så skoene med den mørke hæl. Ja, for nye sko skal jeg også have… De gamle er ikke brændt, men det kunne de ligeså godt være. I flytningen havde min praktiske kæreste smidt vores sko i en sort sæk. Deriblandt mine fest-sandaler, højhælede støvler OG mine Ganni støvler. Den sæk nåede bare aldrig med over i vores hus. Den er højst sandsynligt endt på lossepladsen. Nye sko skal jeg derfor også have. Kæresten overlevede fadæsen..

Min plan er at udvælge et par kjoler på Asos og prøve dem hjemme. Der er både fri fragt og fri retur til dk, så det er skide nemt at prøve tingene hjemme. Hvis du selv står og skal til bryllup har Asos en helt afdeling dedikeret til bryllupsfester 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt avocadotræ