Den endelige samtale

Nye plante-børn

47486d69-92a0-46a1-b1c2-426f112ca841

Som skrevet er der i mig opstået en indre plante-nørd efter vi er flyttet i hus. Jeg har altid elsket planter, men har nu rent faktisk pladsen til at de kan komme til sin ret. Erfaringsmæssigt mht til pasning og pleje er jeg stadig på rookie stadiet, men jeg Googler derud af og flytter mine små plantebørn rundt.

Mit oliventræ som i ser ovenfor er jeg meget glad for. Det er simpelthen så fint og enkelt. Det startede med at stå i stuen, men er nu flyttet ud på terrassen. Det blev lidt trist at se på og jeg har kunnet læse mig frem til det er svært at holde sådan et glad i en lummer stue. Så nu tilbringer det sommeren i sol og så må jeg lige tænke over hvor det skal overvintre.

eb800d36-77a5-444b-b54c-0de26a8d8d24

fe4c6b32-ce04-43fa-af6d-9750470eb852

Jeg har været ude efter et par nye planter i dag og de står altså så fint på plantebordene ved vinduet. Den ene er insta planten nummer 1: Monstera. Jeg mangler en plante der kan vokse sig stor og trone i min stue. Jeg har hørt Monstera kan gro som bare pokker, så med lidt kærlighed kan den forhåbenligt blive stor og flot. Den anden plante er meget meget enkel. Den såkaldte Pletter i luften. Det er en billig plante og gør ikke noget væsen af sig, men den er så fin synes jeg.

24ea6775-0fcf-45a6-9cfe-13d2c67d30ae

Min pilea har også fået vokseværk efter den blev flyttet fra et lyst sted til et sted med fuld sol. Den skal snart omplantes til noget større! Jeg skal lige have grejet om den kan beskæres fra at være bred til at vokse mere op ad. Næste nørde-projekt.

Næste plantekøb regner jeg med bliver noget eucalyptus og noget violinfigen. Og måske nogle flere planteborde 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den endelige samtale