Har du lyst til at kontakte mig omkring samarbejde, så send mig endelig en mail på info@blondinemor.dk. Jeg elsker at tænke kreativt og udvikle bloggen, så jeg er altid med på et spændende samarbejde, en ide eller et tiltag.

Når et indlæg er sponsoreret eller på anden måde lavet i samarbejde, så vil det altid fremgå. I nogle indlæg stå aff. links (Affiliated links). Dvs. nogle af linksene giver mig en lille indtjening, hvis der bliver handlet på henvisninger fra min blog. Det koster intet ekstra for læseren! Jeg linker dog kun til ting jeg alligevel ville skrive om, og som er relevant for mig og bloggen 🙂

Alle billeder på bloggen tilhører som udgangspunkt mig, og de der ikke er mine egne vil være med links til opretshaveren. Ønsker du at låne et af mine billeder, så smid en mail 🙂

Sidder du ellers med spørgsmål, ideer, ris, ros eller andet efter at have besøgt mit lille hjørne af blogland, så kontakt mig endelig!

_Z5B6416-3