Mit navn er Henriette Lund, født i året 1987, mor til vilde Villum fra januar 2011 og lækre Laurits fra marts 2014. Jeg bor i Nordjylland, hvor jeg i øvrigt deler bopæl med faderen til mine børn – Jacob aka verdens mest tålmodige mand.

Min interesse i børn, børnemode, og familieliv skinner igennem her på bloggen. Det betyder meget for mig at være ærlig, og vise at mødre også kan være fulde af fejl, tankemylder, bandeord og modstand over for rengøring. For jeg er ikke perfekt, og det er sgu vigtigt at vise i disse blog/instagram-tider, hvor vi overalt støder på billeder af rene hjem, artige børn og Royal Copenhagen.

At skrive og blogge har jeg altid elsket, men det er først inden for de sidste år, at jeg har taget springet ud i at have egen blog for alvor. At have læsere der kan relatere til hvad jeg skriver, og måske endda bliver inspireret af det, betyder enormt meget, så du er altid velkommen til at smide en kommentar eller mail med ris, ros, feedback, din mening eller bare sige hej, pip eller bøh!

Jeg håber du vil nyde at læse bloggen ligeså meget, som jeg nyder at skrive den!

Kærlig hilsen Henriette

Mail: info@blondinemor.dk

Sociale medier:
Instagram: Blondinemor
Facebook: Facebook.com/Blondinemor
Snapchat: Blondinemor

_Z5B6310-2