home

blog om livet som blondine mor

Hem, familieliv, kærlighed, fremtid, drømme, børn, indretning og mode. I denne blog vil jeg skrive om alt i mit liv!

Investere alarm og overvågning, det er god nok ikke sjov at være uheldig med et indbrud.  Her vil jeg gerne undgå at være “efterklog”, brug en låsesmed eller en autorisret elektriker, denne er på Frederiksberg

En elektriker kan faktisk vejlede hvilke type at spots og lampe der giver det bedste lyse. Lysdæmper er også en lækker ting. 

Hvis du ikke har styr på skat, spørg om hjem. Jeg har som en delæ af jer ved et lille parcelhus. Her spørgde jeg om hjælp i forhold til skat. Læs mere her. 

Tilbage i graviditeten var den nogle der spurgte mig, om hvordan det var for mig at være gravid for den tredje gang og om det blot var sådan lidt på rutinen agtigt?

 

Det var det ikke. Jeg synes, at en graviditet er  magisk en tid, at det på ingen måde er på bare rutine. Dertil synes jeg så også, at mine graviditeter har været meget ens.

Til gengæld synes jeg

At  en graviditet nr. 2 og 3 medfølger en vis afslappet hed, fordi man ved jo hvad der skal ske. Man ved, hvordan veer skal føles, man ved, hvordan det er at faktisk presse ud en melon, man kan lynhurtigt også huske, hvilke scanninger der gør hvad osv. Men det betyder ikke at det bare er en i rækken ? Det er stadig en ganske særlig tid, det er stadig en tid med både bekymringer og glæde. Jeg er i denne periode været ekstra glad for et medie der hjulpet mig at spare masse; Pris info, læs f.eks. denne artikel her fandt jeg en billig hjemmeside. 

transparent-min
Afspil video

Bliv inspireret af stærke kvinder – se video

Blondine mor

Mor til 3

Hjem

Hellerup i et parcelhus sammen med min mand og tre børn. Lige renoveret af byggefirma i København.

Deres maler, tømrer og diamantborer hjalp også til