Bedste badværelse inspiration – Se vores nye bad

Bedste badværelse inspiration - Billeder hvor du kan drømme og blive inspireret af + Se vores nye bad
Vores nye badeværelse i kobber

Øverste billede er vores badværelse i kobber – håber du synes at det er flot. 
Velkommen til med verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der vil planlægge og indrette et nyt badeværelse. Se nogle flotte og trendy badeværelser i flere stilarter og farveskalaer – uanset om du indretter et lille eller stort badeværelse. Tag dig god tid, når du planlægger dit badeværelse, og vælg både materialer og badeværelsesindretning med omhu.

Husk også at vælge en god håndværker ved badværelse renovering

Badværelse inspiration hvide badværelse

Kombiner forskellige nuancer af hvid og grå med lys kalksten eller beton for en harmonisk, frisk og luftig følelse i badeværelset. At dekorere badeværelset med hvidt som underlag er en stilfuld investering, fordi hvide badeværelser aldrig ser ud til at løbe tør for tid. At indrette dit badeværelse med en masse hvidt er også et smart valg, hvis badeværelsespladsen er begrænset, fordi hvid generelt får rummet til at føles større. Vælg gerne gennemsigtigt bruseglas for en ekstra luftig følelse.

Tænk gerne over, om du vil investere i hvidt på kun vægge og gulve eller også på badeværelsesmøblerne. Matchende hvide vægge med kommode og opbevaring i lysegrå eller en anden flot farve, kan være detaljen, der får dit badeværelse til at løfte sig. 

Badværelse inspiration hvide badværelse
Badværelse inspiration hvide badværelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.