Coronavaccine børn ja eller nej

Smiling child

Coronavaccine børn ja eller nej, det er de store spørgsmål i disse tider. Jeg ved ikke rigtigt selv hvad der er ret eller forkert mere.

Jeg vil gerne være en god borger og vise samfundssind, men det er selvfølgelig vigtigere at være en god mor. Spørgsmålet om coronavaccine børn ja eller nej er svært synes jeg. 

Myndighederne anbefaler det, men jeg er stadigvæk usikker på om det er ret eller forkert at lade mine børn vaccineres. Det gør de ikke heller nemmere at vi nu er igang med 3 stik corona og at 4 stik corona-vaccine nok er lige om lidt. 

En reaktion

 1. Kære Mor
  Jeg har ikke selv små børn.
  Men hvis jeg havde, blev de ikke vaccinerede mod corona.
  Myndighederne anbefaler det, ja. Men virker det?
  Børn lærer, deres immunsystem lærer, er den bedste måde at lære på, ikke det som er mest naturligt? En vaccine er ikke naturlig. Vi ved ikke engang hvad der er i. Vi kender ikke de langsigtede konsekvenser. Hvordan vil du, som Mor, have det, hvis dine børn bliver syge af det?
  Søg viden, mærk din mavefornemmelse, hvad siger den?
  Jeg ved du gør det der er rigtigt, for dig og dine børn.
  Kærlig hilsen Charlotte ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.