hvilken låsesmed skal man vælge

Vælg en autoriseret virksomhed når du skal vælge låsesmed i København

Mange har nummeret til deres forsikringsselskab, værksted eller læge indtastet på deres telefon. Men hvor mange har et døgnservice nummer til en låsesmed? Og den dag når du kommer til at smække dig ude og når døren er låst, og det eneste, du ønsker, er at du havde et nummer til en god låsesmed og  hurtigt komme ind.

Uheld kan altid komme, men ved at forberede sig på forskelligt uheld bliver det lettere og nemmere at håndtere de forskellige situationer. Derudover tager du generelt bedre beslutninger hvis du har forventet at uheldet kan ske og har planeret, og allerede ved hvad du skal lave. Derfor skal du altid have et nummer til en lokal låsesmed på din mobil. Brug lidt tid på at sammenligne de forskellige låsesmede en dag eller en eftermiddag du har lidt tid til overs. Indtast nummeret, og sørg derefter for at ringe til et seriøst firma, når uheldet  er forbi.

Autoriseret firma går op i love og regler


Det vigtigste punkt er måske at søge et firma, der er seriøst og går op i love og regler. Ved at vælge en låsesmed, der er en del af et autoriseret firma er der klare fordele med hensyn til sikkerhed.

Tænk også lokalt når du skal vælge låsesmed


Det er en nem opgave for en låsesmed at åbne en lås. Arbejdsindsatsen tager sjældent mere end en time. Dette betyder, at du skal kigge efter nogen i nærheden. Hvis du bor i en by med kun 100.000 indbyggere, kan virksomheden helt sikkert gå fra den ene side til den anden for at gøre jobbet. Men det kan tage rigtig lang tid i en større by som København. Dette gælder især, hvis du ringer om en eftermiddag, og de er nødt til at komme igennem trafikken.

Risikoen er simpelthen at de ikke ønsker at køre eller at prisen bliver unødvendig høj, da du muligvis derefter bliver nødt til at betale for den tid, de kører til dit hjem. Hvis du for eksempel bor på Nørrebro, kan du søge efter en låsesmed på Nørrebro, der er aktiv i dette kvarter eller i et kvarter i nærheden.

Tidspunktet på døgnet er også en faktor 


Der er låsesmede, der kun arbejder 7 – 16. Det er hovedsageligt dem, der installerer og vedligeholder systemer, men som ikke udfører døgnservice og oplukning af døre. Som privatperson er det meget bedre at vælge et firma, der har “åbent 24 timer i døgnet”. Uanset hvilket tidspunkt på døgnet du ringer, er hjælp tilgængelig.

Norh låsesmed har vi brugt et par gange og de har låsesmede i alle Københavns bydele find din lokale bydel her eller læs mere her;

Norh låsesmed København S, Amager 

Norh låsesmed København N, Nørrebro

Norh låsesmed København V, Vesterbro

Norh låsesmed København Ø, Østerbro

Norh låsesmed Valby

 

Norh kører dog kun på tidspunktet på Sjælland. Men ønsker dig så held og lykke med at finde en god låsesmed :D:D