Ideal temperatur og ventilation i børneværelset

Children's room interior

I børneværelser er luft fugtigheden særlig vigtig. Børn er endnu mere følsomme over for luftfugtighedsudsving end hvad vi voksne er. Det skyldes, at andelen af vand i deres kroppe er højere sammenlignet med vores.

Jeg kan anbefale at få ventilation monteret af dette firma, som installerede ventilation i vores badeværelse for nogen tid siden.

Her er deres hjemmeside; https://www.ventilation-montering.nu/

Et faktum er i hvert fald gældende, jo bedre klimaet er i børneværelset, jo mere behageligt føler dit barn sig. Godt indeklima børneværelse afhænger af rumtemperatur, luftfugtighed og luftkvalitet.

Hvad er det optimale indeklima i et børneværelse?

Den anbefalede luftfugtighed i børneværelser er mellem 40 og 60 %, mens temperaturen skal være mellem 18 og 22°C.

Tør luft på børneværelset

Især om vinteren har vi en tendens til at holde vinduer lukkede. Det reducerer luftfugtigheden i rummet. Også i varmt sommervejr er indeklimaet ofte for tørt. Børn er meget mere følsomme over for tør luft, så vi anbefaler, at du ikke tager nogen risiko i dit barns værelse og øger luftfugtigheden til et sundt niveau. Tør luft kan irritere børns slimhinder og øjne.

Den nemmeste måde at sikre god luft på børneværelset

Som alle forældre vil du det bedste for dit barn. Den nemme måde at skabe et godt indeklima på børneværelset er at opsætte en varmegenvindings ventilation. En sådan hjælper dig med at opnå den ideelle indeklima på børneværelset.

Ramt av vand eller fugtskade på børneværelset?

Hvis børneværelset er ramt af fugtskade, skimmel eller akut vandskade, så er det vigtigt at du får løst problemet hurtigt. Børn er meget overfølsomme overfor disse typer af problemer. Vi fik hjælp af Akut Service ved en vandskade, deres arbejde kan vi stå indenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.