Sådan får du mere magnesium

Der er mange vitaminer, mineraler og næringsstoffer vil have brug for for at fungere optimalt. Derfor kan det også nogle gange være svært at sørge for, at man faktisk får nok af det hele. Derudover kan personlige præferencer og fødevarerestriktioner være med til at komplicere det yderligere. Men ved at blive opmærksom på, hvad man har brug for mere af, vil det blive nemmere at sørge for, at man ikke går og mangler noget. Her kan du læse om, hvordan du kan få mere magnesium.

Få det igennem kosttilskud

Når du opdager et underskud af noget bestemt, skal du i første omgang bare have det i orden. Så kan kosttilskud være en hjælp. Det også muligt at få magnesium i mange varianter. Derfor er dette bestemt også noget, du kan få ad denne vej.

Det kan være en nem mulighed, især hvis du af forskellige årsager har svært ved at få det igennem din normale kost. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke kan stå alene. Det kan nemlig ikke erstatte en god og varieret kost. For det er nemlig igennem rigtige madvarer, at du skal have størstedelen af de madvarer, du behøver.

Få det igennem din kost

Selv hvis du har nogle personlige præferencer eller restriktioner, som kan gøre det svært at få alle de næringsstoffer, du skal have, så er der faktisk gode muligheder med dette mineral. Det findes nemlig i en lang række let tilgængelige fødevarer.

Du kan for eksempel finde det i…

  • Frø som chia og græskar
  • Frugt som avokado, banan og æble
  • Nødder som cashewnødder og jordnødder
  • Grønsager som broccoli, gulerødder og kartofler

Det er altså muligt at få dette mineral igennem mange almindelige fødevarer, som nemt kan passes ind i en varieret kost og spises i løbet af en helt almindelige dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.